Τα κορυφαία 10 ψέματα σχετικά με τα ρέπλικα ρολόγια

Posted by Prekas 15/09/2014 1 Comment(s)


 

Οι περισσότεροι από εμάς φτάσαμε εδώ με το μυαλό μας να έχει μολυνθεί από σελίδες απατεώνων και σελίδες με "αξιολογήσεις" απάτες: όλοι τους μικροπωλητές ψεμάτων και εξαπάτησης.

Σε μια προσπάθεια να καθαρίσουμε το μυαλό των αρχάριων από αυτή τη βρωμιά, παρουσιάζουμε τις ακόλουθες 10 αλήθειες σχετικά με τα ρολόγια απομιμήσεις, καθώς και τις επιχειρήσεις κατασκευής και πώλησης των ρολογιών αυτών.

 

ΑΛΗΘΕΙΑ 1: Τα καλύτερα ρολόγια απομιμήσεις ΔΕΝ  παράγονται στην Ελβετία, και τα αμέσως επόμενα στην Ιταλία.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα από όλα. Όλα τα ρολόγια απομιμήσεις κατασκευάζονται κάπου στην Ασία, κυρίως στην Κίνα. Το να λέει κανείς πως οι απομιμήσεις έχουν κατασκευαστεί στην Ελβετία ή την Ιταλία είναι ένα ψέμα με στόχο να αποσπάσει περισσότερα χρήματα από τους αδαείς.

 

ΑΛΗΘΕΙΑ 2:   SWISS MADE ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΡΟΤΟΤΥΠΑ

 

ΑΛΗΘΕΙΑ 3: Η κίνηση των "Swiss made" αντιγράφων είναι πανομοιότυπη με εκείνη των γνήσιων ρολογιών. 28800 bit. 28800bit είναι οι μηχανισμοί ΕΤΑ2824-2, ΕΤΑ 2836,ΕΤΑ 7750 ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΣ , ROLEX 4130 CHRONO, ROLEX 3135,ROLEX 3186 GMT, τα εργοστάσια κατασκευής τύπου SWISS MADE είναι 3.4 στην Κίνα ΝΟΟΒ FACTORY ,JF FACTORY ,AR FACTORY, YL FACTORY, και άλλα!

 

ΑΛΗΘΕΙΑ 4:: Τα καλύτερα ρολόγια αντίγραφα είναι κατά 99% πιστά στο πρωτότυπο και θα μπορούσαν να ξεγελάσουν ακόμα και έναν απλό τεχνικό.

Αν και μερικά είναι πολύ κοντά (μπορεί εύκολα να τα μετρήσει κανείς) στο πρωτότυπο, όλα τα ρολόγια αντίγραφα έχουν ατέλειες.

 

ΑΛΗΘΕΙΑ 5: Το χρυσό στα αντίγραφα "ελβετικού τύπου" είναι πολύ υψηλότερο από ό, τι στα άλλα ρολόγια αντίγραφα. Η κορώνα, η στεφάνη, οι ενδιάμεσες συνδέσεις είναι από  χρυσό 14Κ ενώ τα πλήρως χρυσά αντίγραφα έχουν 5 στρώσεις(ή 6 στρώσεις, ή οτιδήποτε άλλο).

Ενώ κάποια μοντέλα έχουν αποδειχθεί ότι έχουν συνδέσεις από ατόφιο χρυσάφι ΦΛΟΥΔΑ 18Κ (ρολόγια αντίγραφα Rolex), το υπόλοιπο ρολόι είναι επίχρυσα με διπλή ή τριπλή στρώση χρυσού

 

ΑΛΗΘΕΙΑ 6: Τα καλύτερα ρολόγια αντίγραφα κατασκευάζονται με ατσάλι βαθμού 904L.

Τα καλά ρολόγια απομιμήσεις είναι κατασκευασμένα με ατσάλι ποιότητας 316L  ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ 904L. Η Rolex είναι μια από τις λίγες εταιρείες που χρησιμοποιεί ατσάλι 904L.

 

ΑΛΗΘΕΙΑ 7: Το να αγοράσετε ρολόγια απομιμήσεις ΔΕΝ να είναι επικίνδυνο, όχι όμως αν χρησιμοποιήσετε πωλητές από σελίδες με  ΜΗ"αξιολογήσεις απομιμήσεων".

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πως οι σελίδες με ΜΗ"αξιολογήσεις" είναι στην ιδιοκτησία και τη διαχείριση των ίδιων ανθρώπων που έχουν τις σελίδες που προτείνουν -- αυτό και αν είναι μπερδεμένο. Αυτές οι σελίδες "αξιολόγησης" είναι έξυπνες και είναι εύκολο να εξαπατηθείτε από τα ψέματά τους.

 

ΑΛΗΘΕΙΑ 8: Μπορείτε να καταλάβετε ότι παίρνετε ένα καλό ρολόι αν το εξετάσετε λεπτομερώς στο web site?  ΟΧΙ

Σας παρακαλώ... Αν πιστεύετε ότι όσα εμφανίζονται στο διαδίκτυο είναι αλήθεια, σας αξίζει να εξαπατηθείτε. Η σελίδες-απάτες λένε ψέματα για τα πάντα, από την ποιότητα των προϊόντων τους ως τη δέσμευσή τους πως θα κάνουν τα πάντα για να είναι κάθε πελάτης ευχαριστημένος. Κάποια δημοσιεύουν ακόμα και φωτοτυπίες των γνήσιων ρολογιών (Δείτε για εικόνες όπου οι δείκτες είναι τοποθετημένοι στις "10:10". Οι φωτογραφίες των γνήσιων ρολογιών που βλέπουμε σε διαφημίσεις είναι πάντα στη θέση "10:10".) αλλά σας στέλνουν σκουπίδια.

 

ΑΛΗΘΕΙΑ 9: Η επιλογή ενός καλού πωλητή θα έχει πάντα σαν αποτέλεσμα να αποκτήσετε ένα καλό ρολόι, με το οποίο δεν θα έχετε προβλήματα.

Ο ποιοτικός έλεγχος στα εργοστάσια απομιμήσεων ρολογιών πότε πετυχαίνει και πότε όχι, ΓΙΑΥΤΟ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ

 

ΑΛΗΘΕΙΑ 10: Η πληρωμή με αντικαταβολή είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε ΕΝΑ ΡΟΛΟΙ. Επιπλέον ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ μπορώ να ελέγξω το ρολόι μου πριν από την καταβολή των χρημάτων στο courier και να βεβαιωθώ ότι παίρνω αυτό για το οποίο πλήρωσα.

1 Comment(s)

Mario Grammenos:
10/10/2019, 06:19:33 AM
Reply

Έχω ξεκινήσει περίπου δύο 10ετιες να συλλέγω ρολόγια χειρός και να ασχολούμαι με την εξέταση των μηχανισμών που σαν αποτέλεσμα είναι να διαπιστωθεί μια μυωση του αριθμού τους.7-8εχω πετάξει εντελώς.καποια τα έκανα όπως και η όρεξη της ώρας και 6εχω κάνει δώρο.15 Swatch ironyεχω πουλήσει για να πάρω μετρητά.τωρα έχω 9.το ένα από αυτά το έκανα παραγγελία σε ένα site σα το δικό σας.solidswiss.αλλο παρήγγειλα,άλλο έλαβα το οποίο και το καλύτερο... δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα με αυτό που εκθέτει η εταιρεία στοsite της.θελω να πάρω έναtag Heuer από εσάς.γινεται να υπάρξει μία αλλαγή της βάσης? δηλαδή είναι κλασική της μάρκας...να γίνει διάφανη και εννοείται πως θα εξακολουθεί να είναιwater resistant όπως πριν.ευχαριστω.

Leave a Comment